Показано с 1 по 10 из 11
-
27.11.2020, 12:55 #1
Використання зображення Герба України
Якими НПА врегульовано використання зображення Герба України на документах.
Уточнення. Чи існують норми, які зобов'язують або забороняють використання зображення Герба України на бланках підприємств, установ, організацій, наприклад, ТОВ, ГО, листах, заявах, зверненнях громадян, узагалі, наділених депутатськими повноваженнями, зокрема.
-
Реклама
-
27.11.2020, 16:10 #2
Советник
Для початку Конституцію України почитайте... щодо прапору та гербу УКРАЇНИ. Які незрозумілості виникли щодо використання гербу України юридичними особами на їх офіційних бланках листування у точму числі і електронного?
-
27.11.2020, 17:11 #3Какая разница, сколько лет моим кедам, когда я хожу в них по Парижу.
Если вы видите препятствия, значит вы отвлеклись от цели
-
27.11.2020, 18:17 #4
На кляузу "антикоррупционеру" про "уничтожение документов" халявы не обломилось, решил попробовать "про флаг и герб".
А начинал-то "боротьбу за бротьбу" еще 2011 году... Советскую пристройку к немецкой кирхе сносил.
"Какой хороший цемент... Не отстирывается"(с)Самое подозрительное - это одинаковое мнение двух и более юристов
-
27.11.2020, 20:52 #5
elegia_irina
Будьте так ласкаві.
Не коментуйте більше мої дописи.
Ви мені не цікаві.
-
Реклама
-
27.11.2020, 21:21 #6
spu0820
Дякую за увагу.
Чи ж я незрозуміло висловився?
Спробую так:
На бланку органу державної влади, відсутнє зображення Герба України. Це порушення? Відповідальність передбачена? Хто може бути суб'єктом звернення про притягнення/недопущення у подальшому/..? У разі, якщо це порушення, хто несе відповідальність?
Або
На зверненні громадянина до Верховної Ради України, про надання роз'яснень, щодо НПА, якими врегульовано використання зображення Герба України на документах, міститься зображення Герба України. Це порушення? Відповідальність передбачена? Хто може бути суб'єктом звернення про притягнення/недопущення у подальшому/..? У разі, якщо це порушення, яку відповідальність несе громадянин?
Або.
Особа подає до територіального органу Державної міграційної служби України заявою про визнання біженцем. На заяві - зображення Герба України. Це порушення? Відповідальність передбачена? Хто може бути суб'єктом звернення про притягнення/недопущення у подальшому/..? У разі, якщо це порушення, яку відповідальність несе особа?
п.с. Вірно так: Прапору та Гербу України. (338-ма наразі чинна)
-
27.11.2020, 23:15 #7
А в сортирах не копались? Вдруг там обнаружите гербовую бумагу. Это ж какую "тему" можно открыть! А если на этой бумаге еще и расписка в коррупции по уничтожению документов окажется - просто песня получится.
Самое подозрительное - это одинаковое мнение двух и более юристов
-
27.11.2020, 23:26 #8
-
Реклама
-
28.11.2020, 00:23 #9
У кого що болить, той про те і говорить..
Не зовсім вбиральня, але недалеко від того.
І треба ж таке.. - знайшов.
І най йому грець.. - гербова.
130 років чекала..
Ще й пра-пращурів знайшов. Тих, що у гербовій записані.
Вони тепер знають, хто їх пра-прадіда хрестив.
...
Ви хотіли мене принизити? Ви принизили себе.
Якщо, звичайно, є що принижувати.
Бо дехто блазнем народжується, блазнем і цей світ залишає..
Вложение 9322
-
28.11.2020, 00:33 #10
Советник
Топстартер...!!!! Даю ссылку вполне официальную. Читайте, вникайте и т.д. Мне в этой хрени ковыряться не хочется. Ответственности за нарушение требований этот документ не предусматривает.
http://www.vru.gov.ua/content/file/Doc_007.pdf
Ссылок по этой теме в ин-нете вагон и маленькая тележка.
Социальные закладки